Menu

Wie zijn wij ?

Wij zijn risicomanagers, fee-adviseurs, pensioendeskundigen en uitdagende gesprekspartners in uw boardroom. Wij bieden ondersteuning bij de bedrijfsvoering en adviseren u bij de continuïteit van uw onderneming, uw human capital en uw eigen bedrijfsvermogen. Wij zijn echte conceptdenkers die graag buiten de lijntjes kleuren, maar wel met de wet- en regelgeving in het achterhoofd. Vernieuwend, creatief, motiverend en vooral gedreven. Ja, dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Passie leer je niet, passie heb je en daar zijn we trots op!

Over ons

Verheij Groep B.V. is opgericht door gedreven adviseurs vanuit de verzekerings- en pensioenbranche. Door slim en nuchter risicomanagement en veel technische kennis, begeleiden we bedrijven bij dit serieuze bedrijfsonderdeel en implementeren dit in de bedrijfsvoering. Het resultaat is continuïteit, heldere communicatie en serieuze sparringpartners. Wij verkopen geen verzekeringen en praten u niet naar de mond. Wij dragen oplossingen aan die bijdragen aan de continuïteit van uw onderneming en aan de motivatie van uw werknemers en managers. Doel: het behouden van uw bezit en de winstgevendheid van uw onderneming. Verheij Groep is geen grootschalige organisatie. Wij stellen telkens zorgvuldig op maat gesneden teams samen op basis van de probleemstelling en de omvang van uw opdracht. Onze mensen zijn slimmeriken die betrokken zijn bij hun vak en uw vraag. Passie, gedrevenheid en risicobeheer in de meest ultieme vorm!

Onze visie

Verheij Groep maakt een complete doorlichting van uw bedrijfsprocessen, uw personeel en uw financiële positie, onder andere in samenhang met uw bestaande verzekeringsportefeuille. Het resultaat is een verantwoord ingericht risicobeheer, een passende risicofinanciering (verzekeringsportefeuille) en een helder overzicht van kosten die in verhouding staan tot de afgedekte risico's. En dat alleen maar op fee basis, zonder provisie. Zo hoort dat anno 2015!

Outsourcing

Verheij Groep heeft als doel om u zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. De werkzaamheden rondom uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U krijgt van ons een internet platform genaamd ‘ZorgeloosZeker’. Hierop hoeft u maar één keer uw mutaties in te voeren, daarna verloopt het volledige proces via ons. Het gaat hier om alle mutaties bij verzekeraars, controles, het opmaken van periodieke managementinformatie én de communicatie met uw medewerkers. Zowel fysiek als via een internetportal. Door deze zaken aan ons te outsourcen bespaart u kosten en tijd.

Detachering

Wij zijn ervan overtuigd dat het voor mid- en corporate ondernemingen goedkoop en efficiënt is om op flexibele basis en periodiek een insurance manager van Verheij Groep in te huren die fysiek in uw verzekeringsorganisatie werkzaam is. Wij zijn in dat geval portefeuillehouder en lasthebber. U bent wat betreft de totale verzekeringskosten (verzekeringspremies, verzekeringsorganisatie en eigen risico’s) beter af, u heeft de deskundigheid op flexibele basis in huis, u heeft beter zicht en controle op de uitvoering van schades en bent een betere counterpart voor verzekeraars en of adviseurs.

Verheij Groep b.v.

  • Research voor Risico's
  • Individuele en collectieve pensioenadvisering
  • Product- en conceptontwikkeling
  • Boardroom Consulting

Michel Verheij

michel verheijDe motor achter Verheij Groep is Michel Verheij. Michel is al jaren actief in de verzekeringswereld en was in zijn vorige functie als directeur/grootaandeelhouder van Bridge vof en Verheij & Partners  gespecialiseerd in pensioen- en bedrijfsverzekeringen. Al in 2004 heeft hij met Verheij Groep een nieuwe stap gezet, ingegeven door zijn wens om op een andere manier om te gaan met het verzekeringsvak. Daarmee speelde hij toen al in op de steeds groter wordende adviesbehoefte vanuit het bedrijfsleven aan advies op feebasis. Iets waar traditionele verzekeringsadviseurs niet aan kunnen of willen voldoen.

Diensten

Verheij Groep heeft een grote verscheidenheid aan specialismen op verschillende terreinen in huis. Verheij Groep treedt op als regisseur en werkt op een groot aantal opdrachten tegelijk samen met gespecialiseerde techneuten. Deze zogenaamde 'smaakgenoten' zijn als geen ander op de hoogte van onze kwaliteitseisen, onze wensen en werkwijze. Bovenal is onze grootste gemene deler onze passie voor dit vakgebied en alle aanverwante terreinen!