Menu

Wie zijn wij ?

Wij zijn onafhankelijke adviseurs in zakelijke verzekeringen en hebben toegang tot alle schadeverzekeraars, nationaal en internationaal. Een serieuze gesprekspartner binnen uw bedrijf. Wij bieden ondersteuning bij de bedrijfsvoering en adviseren u bij de continuïteit van uw onderneming, uw menselijk kapitaal en uw eigen bedrijfsvermogen. Wij zijn echte conceptdenkers die graag buiten de lijntjes kleuren, maar wel met de wet- en regelgeving in het achterhoofd. Vernieuwend, creatief, motiverend en vooral gedreven. Ja, dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Passie leer je niet, passie heb je en daar zijn we trots op!

Over ons

Verheij Groep B.V. is opgericht door gedreven adviseurs vanuit de verzekerings- en pensioenbranche. Door slim en nuchter risicomanagement en veel technische kennis, begeleiden we bedrijven bij dit serieuze bedrijfsonderdeel en implementeren dit in de bedrijfsvoering. Het resultaat is continuïteit, heldere communicatie en serieuze sparringpartners. Wij dragen gedegen oplossingen aan die bijdragen aan de continuïteit van uw onderneming en aan de motivatie van uw werknemers en managers. Doel: het behouden van uw bezit en de winstgevendheid van uw onderneming. Verheij Groep is geen grootschalige organisatie. Wij stellen telkens zorgvuldig op maat gesneden teams samen op basis van de probleemstelling en de omvang van uw opdracht. Onze mensen zijn slimmeriken die zeer betrokken zijn door onze passie en gedrevenheid. 

Onze visie

Verheij Groep maakt een complete doorlichting van uw bedrijfsprocessen, uw personeel en uw financiële positie, onder andere in samenhang met uw bestaande schadeverzekeringsportefeuille. Het resultaat is een verantwoord ingericht risicobeheer, een passende risicofinanciering (verzekeringsportefeuille) en een helder overzicht van kosten die in verhouding staan tot de afgedekte risico's. 

Verheij Groep b.v.

  • Research voor Risico's (schadeverzekeringen)
  • Individuele en collectieve pensioenadvisering
  • Product- en conceptontwikkeling

Michel Verheij

michel verheijDe motor achter Verheij Groep is Michel Verheij. Michel is al jaren actief in de verzekeringswereld en was in zijn vorige functie als directeur/grootaandeelhouder van Bridge vof en Verheij & Partners  gespecialiseerd in pensioen- en schadeverzekeringen. In 2004 heeft hij met Verheij Groep een nieuwe stap gezet, ingegeven door zijn wens om op een andere manier om te gaan met het verzekeringsvak. Daarmee speelde hij toen al in op de steeds groter wordende adviesbehoefte vanuit het bedrijfsleven aan echt verzekeringsadvies. 

Diensten

Verheij Groep heeft een grote verscheidenheid aan specialismen op verschillende werkterreinen in huis en werkt samen met gespecialiseerde techneuten. Deze zogenaamde 'smaakgenoten' zijn als geen ander op de hoogte van onze kwaliteitseisen, onze wensen en werkwijze. Bovenal is onze grootste gemene deler onze passie voor dit vakgebied en alle aanverwante terreinen!