Menu

Pensioenadvisering en individuele communicatie

De ontwikkelingen in de markt en de regelmatige wijzigingen in wet- en regelgeving hebben bij werknemers geresulteerd in een gevoel van onzekerheid over de pensioenvoorziening. Ook bij werkgevers is er onduidelijkheid, bijvoorbeeld over de kosten voor de pensioenvoorziening op de korte en lange termijn. Toch blijft een goed pensioen een heel belangrijke arbeidsvoorwaarde.

Verheij Groep kan via gespecialiseerd onderzoek volledig inzicht geven in uw bestaande voorzieningen en onafhankelijk adviseren over aanpassingen, verbeteringen en moderniseringen in de pensioenregeling. Ons ervaren pensioenteam biedt een volledig pakket aan diensten. Van inventarisatie en advies tot individuele communicatie naar uw medewerkers. Ons advies wordt alleen uitgevoerd op basis van een uurprijs.

De exacte inhoud van de opdracht zal vooraf en in samenspraak met de opdrachtgever worden vastgesteld. Verheij Groep zorgt voor alle relevante informatie en ondersteuning om gezamenlijk tot een passend advies te komen en u verder de begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.