Menu

ZP Zaken

logo ZP Zaken

Michel Verheij is per 1 januari 2015 persoonlijk verantwoordelijk als commercieel directeur van ZP Zaken b.v. in Hoofddorp. Samen met deskundige en natuurlijk gedreven medewerkers zijn we druk doende het producten-pallet voor Zelfstandig Professionals samen met nieuw aan te sluiten 'kennispartners' voldoende inhoud te geven om ondersteunend te zijn in de vele voorzieningen die Zelfstandig Professionals nodig hebben.

ZP Zaken biedt producten en diensten om het functioneren van de Zelfstandig Professional aangenamer, eenvoudiger en zorgelozer te maken. We staan voor twee speerpunten die in de flexibele arbeidsmarkt van het allergrootste belang zijn: kwaliteit en flexibiliteit.

Het initiatief:

ZP Zaken is een initiatief om de Zelfstandig Professional in de meest brede zin van het woord te ondersteunen met producten en te faciliteren met diensten. ZP Zaken weet als geen ander waar de Zelfstandig Professional behoefte aan heeft en ook wat deze doelgroep wil: kwaliteit en flexibiliteit. Alle producten en diensten van ZP Zaken voldoen te allen tijde aan die twee criteria en bieden vanzelfsprekend ook gemak en comfort.

Producten en diensten:

ZP Zaken zal de komende maanden onder leiding van Michel Verheij het dienstenpakket verder uitbreiden met unieke verzekeringsproposities, maar er is al een unieke beroepsaansprakelijkheidsverzekering, scherpe bancaire producten, begrijpbare pensioen regelingen en fiscale mogelijkheden om te sparen en ook advies-opties en ondersteunende diensten waar een Zelfstandig Professional normaal veel tijd aan moet besteden om deze in de meest ultieme vorm te vinden.
ZP Zaken maakt prijsafspraken, creëert condities die voor alle Zelfstandig Professionals gelden en inhoudelijk allemaal zijn toegesneden op de doelgroep. 

Neem eens een kijkje op de site voor het volledige aanbod en diensten van: www.zpzaken.nl  of neem contact op met Michel Verheij.