Menu

Conceptontwikkeling

Door een grenzeloze belangstelling voor allerlei transitie- en innovatiemodellen is Verheij Groep in samenwerking met talloze experts constant op zoek naar vernieuwing of creëert deze vernieuwing zelf. De basis ligt in de verzekeringswereld. Daar liggen onze roots en daar zijn innovaties dringend nodig om het wankele vertrouwen van consumenten te herstellen. In samenwerking met techneuten, actuarissen en verzekeringsexperts ontwikkelde Verheij Groep al talloze nieuwe producten. Als team van gedreven ontwikkelaars en ‘om-denkers’ hebben wij onderling afgesproken om met grote regelmaat ideeën te delen, te lanceren, weg te gooien, te vernieuwen, opnieuw leven in te blazen of gewoon zelf in de markt te zetten. Op die manier blijven wij zelf én de markt scherp, helder en creatief.


ZorgeloosZeker

Schermafbeelding 2014 11 24 om 22.27.34

Het platform ZorgeloosZeker biedt doelgroepen, affinity's en de werknemers van corporate cliënts de beste verzekeringsdeals tegen de beste prijs. Altijd provisieloos, transparant en helder gecommuniceerd. Ook biedt ZorgeloosZeker alle mogelijke oplossingen, ondersteuning en begeleiding op het gebied van verzuim, gezondheid, arbeidsvreugde, beweging, voeding, coaching en motivatie voor gezonde en tevreden werknemers. Voor speciale doelgroepen zijn er specifieke toepassingen gebouwd en succesvol toegepast. Gemak, comfort, tevredenheid en duurzame inzetbaarheid zijn hierbij de key-words.


Squirll

squirl logoBinnen dit samenwerkingsverband van gedreven ondernemers vinden ontwikkelingen plaats die het bestaande verzekeringslandschap, zowel op schade- als op levengebied, van nieuw elan voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw arbeidsongeschiktheidsconcept waarbij een groot gedeelte van premie-inleg terugkomt als men geen claim uitoefent op de dekking. Deze inleg wordt dan gebruikt als aanvulling op de pensioenvoorziening. Een nieuwe ontwikkeling voor zelfstandig ondernemers en directeur/eigenaren.


Ice-File

Schermafbeelding 2015 05 14 om 15.14.30We creëerden binnen Squirll een digitaal testament, genaamd Ice-File (in case of emergency). Dit zorgt voor continuïteit van de onderneming als de ondernemer plotseling komt te overlijden, arbeidsongeschikt wordt of handelingsonbekwaam. Alle vertrouwelijke informatie die nodig is voor het voortbestaan van het bedrijf komt in handen van één vertrouwenspersoon die voor de continuïteit zorg draagt. Ice-File is vanzelfsprekend 100% veilig in gebruik en biedt de zekerheid die nodig is als er onverhoopt iets gebeurt wat niet was voorzien. Squirll zal de komende jaren de verzekeringsbranche blijven verassen met nieuwe en inventieve ontwikkelingen.